Snelle levering

Gemiddelde beoordeling van 9,5

Expeditie Veerkracht: Doe-en groeiboek

KG424
€34,99
Op voorraad
1
Productgegevens

Een doe- en groeiboek voor kinderen die mogen groeien in veerkracht.

Doelgroep: ouders, leerkrachten, coaches, therapeuten en al wie kinderen wil helpen groeien.

Expeditie veerkracht is een uniek reisverhaal met doe- en groeiwerkvormen waarmee kinderen leren vertrouwen op hun eigen kompas.

Samen met Merel en Sam maken kinderen speelse, creatieve, lichaamsgerichte manier kennis met hun innerlijke krachtbronnen, hun eigenheid, hun talenten, hun hulpbronnen, hun wijsheid en hun lichaamsbewustzijn. Zo worden ze gelukkiger en kunnen veerkrachtiger omgaan met uitdagingen die op hun pad komen. Hoe zou het zijn mocht jij, als tochtgenoot, kinderen kunnen ondersteunen in het terugvinden van de koers wanneer ze zicht op woelige zee bevinden?

Het prentenboek dat kinderen inspireert om zichzelf en anderen beter te leren kennen, tot rust te komen en vol vertrouwen de wereld te gaan ontdekken.

Het prentenboek kan gebruikt worden om in huiselijke kring voor te lezen en samen aan de slag te gaan, in groepsverband in schoolse, coachende of therapeutische setting of in 1 op 1 begeleidingen.

Het boek is 80 pagina’s full colour, gebonden en hardcoverboek, groot formaat. Inclusief 14 lichtpuntjes in een schattenzakje met geluksbrenger.

Tekst en idee: Greet Mussels

Bij het boek ontwikkelden we ook een Schatkist vol veerkracht. Een prachtige aanvulling met 40 extra werkvormen bij het boek.

Website Greet Mussels

Bewaar dit product voor later