herroepingsrecht

Als je niet tevreden bent, wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ontbinden. Dit noemen we het herroepingsrecht (ook wel bedenktijd).

 

Je hebt na aanmelding nog eens 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief (standaard) verzendkosten gecrediteerd. Indien je enkele producten uit je bestelling houdt, worden deze verzendkosten niet gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via de contact pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

uitgesloten van het herroepingsrecht

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht als de verzegeling verbroken is vanwege de hygiëne.

  • Spenen waarvan de verpakking geopend zijn
  • Bijtfiguren of andere producten waarvan de intentie is om hierop te bijten of sabbelen.
  • De gepersonaliseerde producten

ruilen?

Niet helemaal tevreden of wil je misschien toch iets anders? Dan kun je het artikel dat je besteld hebt natuurlijk ook gewoon ruilen! Stuur ons hiervoor een e-mail via de contact pagina onder vermelding van je bestelnummer. Geef aan welk product je wilt ruilen en waarvoor je deze wilt ruilen. Een reden opgeven is niet verplicht. 

 

De kosten voor het omruilen bedragen enkel de verzendkosten van jou thuis naar ons, en eventueel de meerkosten als je een duurder product wilt. De verzending terug naar jou, nemen wij voor onze rekening. Fijn toch?

garantie

Ondanks de strenge selectie op kwaliteit is het onvermijdelijk dat er defecten of klachten kunnen ontstaan aan je bestelde product. Wij hanteren hiervoor de wettelijke fabrieksgarantie van 1 jaar. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant, importeur verstrekt wordt.

hoe maak ik gebruik van mijn garantie?

Stuur een e-mail via tippietoebe@gmail.com, onder vermelding van je bestelnummer, waarin je de klacht duidelijk omschrijft. Foto’s maken de klacht inzichtelijk voor ons en voor de fabrikant/importeur, we vragen je deze – indien mogelijk – mee te sturen. We proberen binnen 5 werkdagen met een passende oplossing te komen.